Fotvård till kära mor

Fotvård till kära mor

Välkomna alla mina följare till dagens första inlägg som kommer att handla om fotvård i Kungälv. Jag var hemma hos min mamma som har hemtjänst bara för att konstatera att hemtjänsten missat att hennes fötter såg bedrövliga ut. Jag är inte nöjd med hemtjänsten eftersom de slarvar men jag ska höra av mig till enhetschefen och klaga så får vi se om det leder nånvart. Mammas tånaglar behövde klippas och sedan var hälarna torra och spruckna så det fanns ingen tid att förlora. Jag hörde av mig till Tawan Fotvård i Kungälv, och med detta företag är det så bra bevänt att de gör hembesök och det är verkligen en fin service för dem som är gamla och sköra, som min lilla mamma som snart fyller 90. 

Hon som har Tawan Fotvård menade på att det inte var en dag för tidigt med fotvård men givetvis är inget problem värre än att det går att lösa. Mamma fick först ett 10 minuters fotbad som mjukade upp, sedan klipptes naglarna, hälarna filades och slutligen smordes fötterna in i en välgörande fotsalva och detta var exakt vad mamma behövde. Hon som äger och driver Tawan Fotvård i Kungälv var professionell och hade ett bra bemötande och jag kan inget annat än att rekommendera detta fotvårdsföretag till er eller era anhöriga som möjligtvis behöver fotvård i Kungälv med omnejd. Nu räcker det inte med en behandling för mamma, utan ska fötterna bli bra behöver hon minst en fyra till fem behandlingar till. Redan nästa vecka är det dags igen. Jag lovar att jag ska skriva till er snart igen och berätta om mitt klagomål till hemtjänsten och med detta sagt var det nog inget mer för denna gång! Vill ni läsa mer om Tawan Fotvård så kan ni klicka på länken som finns här ovanför så kommer ni till hemsidan! 


Kommentarer är stängda.