Kontorsstädning i Huddinge

Kontorsstädning i Huddinge

Hej och hallå på er alla den här måndagsmorgonen. Jag ska starta den här dagen och den här veckan med att skriva ett inlägg här på bloggen, och det som jag kom att tänka på spontant är att jag verkligen borde ta och skriva ett inlägg om en städfirma som heter Tindra Städservice. Det är till det här företaget som jag vänt mig till flera gånger för att få hjälp av dem med kontorsstädningen. De kan vara behjälpliga med kontorsstädning i Huddinge med omnejd och då jag har mitt kontor i Huddinge så föll det sig rätt så naturligt att jag valde att vända mig till dem, jag ska berätta varför! 

Det har nu gått ett halvår sedan jag bestämde mig för att anlita något företag som utför kontorsstädning i Huddinge, och jag behövde inte leta länge innan jag fick rådet att vända mig till Tindra Städservice av en annan företagare här i Huddinge. Han som tipsade mig om Tindra Städservice hade anlitat dem flera gånger och hade inget negativt alls att säga om dem, det lät betryggande och jag hörde av mig till dem, och nu har de som sagt städat här det senaste halvåret, en gång i veckan, med lika bra resultat gång efter gång. Så om det är någon av mina kära läsare som även ni behöver hjälp när det gäller kontorsstädning i Huddinge med omnejd, ja då tycker jag utan att tveka att ni ska höra av er till Tindra Städservice. Det är en sann glädje att gå till kontoret och jobba i rena och dammfria lokaler, det tycker både jag och alla mina anställda. Vill du måhända komma i kontakt med dem finner du deras telefonnummer och mejl-adress inne på deras egen sida på nätet. 


Kommentarer är stängda.