Eva Kalderon AB

Eva Kalderon AB

Jag är en sådan person som brinner för allt sådant som har med hälsa och andlighet att göra. Jag är en så kallad sökare som har provat mig fram genom att testa många olika saker i syfte att få må bättre. Till exempel så har jag testat meditation, vilket var bra, men nu har jag hittat något som faktiskt passar mig ännu bättre, nämligen yoga. Jag är så glad att jag följde med en vän på yoga i Örkelljunga, för detta har blivit en nystart i mitt liv. Min vän tog med mig till ett företag som heter Eva Kalderon, och redan efter första gången var jag fast. Jag vill gärna dela med mig till er läsare om vad denna yoga har inneburit för mig, och så hoppas jag att även ni ska upptäcka hur bra det är med yoga. Det vore verkligen roligt om ni i ett senare skede ville skriva till mig och berätta om hur ni tycker att denna yoga i Örkelljunga är, om ni bestämmer er för att börja på det här.  

 

Yogan har blivit ett sätt för mig att bli mer medveten om mig själv, få en bättre kroppskännedom men samtidigt få lära mig olika tekniker för att slappna av. Jag har som en extra bonus lärt känna några riktigt trevliga personer som också går på denna yoga, och det händer att vi går ut på stan efter ett yogapass och tar en fika. Företaget Eva Kalderon erbjuder yoga till alla! Oavsett om ni är nybörjare som jag, eller om ni har sysslat med yoga tidigare så finns det kurser som ligger på lite olika nivåer. Nästa vecka ska jag testa en aroma-yoga vilket så klart ska bli riktigt spännande. Är ni intresserade av yoga i Örkelljunga, eller om ni bor i närheten, vill jag att ni ska känna till detta företag! 


Kommentarer är stängda.